Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید داخلی مرغ سیستان و بلوچستان کم است و مرغ زنده از دیگر استان ها به ویژه خراسان جنوبی خریداری و از طریق کشتارگاه وارد بازار استان می شود، تلاش ما بر این است که در سیستان و بلوچستان کالاهای اساسی با کمبود مواجه نشود، چون کمبود هر گونه کالای اساسی در این استان بار روانی زیادی به وجود می آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ صف های طولانی تامین کالای اساسی و به ویژه مرغ گویا قرار نیست تمامی داشته باشد، زیرا مردم برای خرید یک عدد مرغ مجبور هستند از بسیاری از مغازه های شهر پرس و جو کنند و گاهی دست خالی به خانه برگردند و این کار را به فردا بسپارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه بارها و بارها عنوان شده است مرغ به اندازه کافی وجود دارد و مردم نگران نباشند، اما باز هم شهروندان باید ساعات طولانی در صف به انتظار رسیدن خودروی حامل مرغ باشند و بتوانند نیاز روزانه خود را خریداری کنند.

تلاطم بازار مرغ در سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد و مردم برای خرید مرغ کشتار روز و تنظیم بازار ساعت ها در صف انتظار می کشند و هر کدام ۲ عدد مرغ دریافت می کنند.

برخی از خانواده ها که توان مراجعه هر روزه در صف های طولانی را ندارند دو یا سه نفره به صف می آیند تا بتوانند نیاز یک یا دو هفته ای خود را رفع کنند.

صف های مرغ با وجود تاخت و تاز بی امان کرونا

این در حالی است که ویروس جهش یافته کرونا با قدرت در سیستان و بلوچستان در حال تاخت و تاز است و روزانه بیش از هزار نفر از مردم را مبتلا می کند و جان تعدادی از هم استانی ها را هم می گیرد، اما با وجود این تاخت و تاز بی امان کووید ۱۹ صف های تامین مرغ همچنان پابرجاست.

در این میان هر کیلوگرم مرغ منجمد یا تنظیم بازار به گفته برخی از شهروندان حدود ۳۵ هزار تومان به فروش می رسد و با توجه به قیمت بالای عرضه آن مردم ترجیح می دهند مرغ زنده خریداری کنند که هر کیلوگرم آن ۴۰ هزار تومان عرضه می شود.

این تلاطم ادامه دار در بازار مرغ نشان می دهد این کالای اساسی و آخرین حلقه زنجیره پروتئینی در سفره های مردم هم کمیاب شده و مردم اگر بخواهند آن را تامین کنند باید هزینه بسیار بالایی را پرداخت کنند.
 
تامین ٣٠ درصد نیاز سیستان و بلوچستان از مرغداری های استان
 
محمدمهدی اکبری، مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در این باره گفت: برای جبران کمبود مرغ در بازار، بخشی از محل تولیدات کشتارگاه های داخل استان و بخش اعظمی نیز از محل واردات گوشت مرغ کشتار روز و مرغ منجمد  از دیگر استان‌ها، تامین و بازار مصرف استان را پوشش می دهد.
 
وی تصریح کرد: خراسان جنوبی عمده تامین کننده کمبود گوشت مرغ بازار سیستان و بلوچستان است و از دی ماه سال گذشته بیش از ٢هزار و ١٠٠ تن گوشت مرغ کشتار روز از محل تولیدات کشتارگاه های طیور استان و در سال جاری نیز ٢هزارو ٨٠٠ تن  گوشت مرغ کشتار روز از استان‌های همجوار خصوصا خراسان جنوبی و بیش از ٩٠٠ تن گوشت مرغ منجمد بین شهروندان استان توزیع شده است.
 
وی بیان کرد: علاوه بر گوشت مرغ منجمد و مرغ کشتار روز، حدود ۶٠ تا ٧٠ درصد مرغ تولیدی مرغداری های استان و به میزان قابل توجهی نیز مرغ وارداتی از دیگر استان ها بصورت زنده در بازار استان بفروش می‌رسد که به تدریج با تولید و عرضه بیشتر کشتارگاه ها، مرغ کشتار روز و بهداشتی جایگزین این مرغ زنده خواهدشد.
 
اکبری تصریح کرد: مرغداری های موجود استان فقط ٣٠ درصد نیاز سیستان و بلوچستان به گوشت مرغ را تامین می کنند.
 
۱۳ کامیون دار مرغ را از بیرجند به استان وارد می کردند
 
مهدی شمس آبادی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان در این رابطه به خبرنگار ما بیان کرد: دادسرا دغدغه حقوق عامه را هم دارد که پیش از این در این استان حلقه مفقوده بود.

وی ادامه داد: در خصوص تامین کالای اساسی در سیستان و بلوچستان به ویژه مرغ دادسرا وارد عمل و مشخص شد ۱۳ نفر کامیون دار مرغ را از بیرجند به استان وارد می کردند و در برخی از مناطق کیلویی ۶۰ هزار تومان می فروختند.
 
این مقام قضایی اظهار کرد: در طی ۲ روز از هفته گذشته بیش از ۱۴۰ تن مرغ زنده وارد استان شد و با هماهنگی دادیار حقوق عامه و مسئولان مربوطه جایگاه های خاصی برای عرضه آن ها تعبیه شد و الان به قیمت ۳۵ تومان به فروش می رسد و می خواهیم قیمت هر کیلوگرم مرغ در استان به به ۲۸ تومان برسد که عرضه کنندگان سود کمتر و فروش بیشتری داشته باشند.
 
دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همه مسئولان باید در این زمینه ورود کنند، فردی که وظیفه   تامین کالاهای اساسی را دارد باید آن کالاهای اساسی را به دست مردم برساند و دغدغه مند باشد، دستگاه قضایی در آخرین مرحله باید ورود داشته باشد.
 
کمبود کالای اساسی در سیستان و بلوچستان بار روانی دارد
 
شمس آبادی عنوان کرد: تلاش ما بر این است که در سیستان و بلوچستان کالاهای اساسی با کمبود مواجه نشود، چون کمبود هر گونه کالای اساسی در این استان بار روانی زیادی به وجود می آورد و مردم اگر بدانند ‌کالا در بازار زیاد است، به اندازه نیاز خریداری کنند.
 
وی اذعان کرد: تولید داخلی مرغ سیستان و بلوچستان کم است و مرغ زنده از دیگر استان ها خریداری و از طریق کشتارگاه وارد بازار می شود، وقتی مردم از مرغ منجمد استقبال نمی کنند نباید اجازه دهیم سوءجریان شکل بگیرد و در این زمینه ورود پیدا کردیم تا مرغقانونمند به دست مردم برسد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان دیگر استان ها کالای اساسی کالاهای اساسی مرغ کشتار روز مرغ منجمد گوشت مرغ مرغ زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان
  • نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب و تأمین آب سیستان و بلوچستان